Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac, crutoane aromate cu ulei de masline, piper, cimbru, busuioc si usturoi, seminte prajite. In cativa pasi simpli ai o mancare de suflet care iti reda bunadispozitie.


 Dovleac si legume (rosii, ceapa, ardei, morcovi, cartofi, telina) in proportii de 1:1 se spala, se curata, se taie in bucati mari se calesc putin in ulei de floarea soarelui cu piper, busuioc, cimbru.

Se pune apa si se lasa sa fiarba jumatate de ora, se lasa la racit putin si apoi paseaza supa si legumele fierte. La final sare si uleiul preferat.

 De obicei folosesc blenderul de mana cu doua cutite. De data aceasta am folosit blenderul cu 4 cutite al robotului Titanium Chef de la Kenwood (http://www.kenwoodworld.com/ro-ro/promo/home/robotii-de-bucatarie)

A iesit o supa crema fina, timpul de pasare a fost mult mai scurt si siguranta a fost mult mai mare datorita capacului de protectie care se fixeaza foarte bine pe cana de sticla termorezistenta.


°campanie gratuita de testare de la BUZZStore
#buzzKenwoodTitanium

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ecleruri cu crema de vanilie

Cheesecake delicios

Cozonaci de casa

Chec pufos

Briose delicioase