Paine pe placul nostru
Paine proaspata facuta acasa... nimic mai simplu. cu robotul Titanium Chef (http://www.kenwoodworld.com/ ro-ro/promo/home/robotii-de- bucatarie) framantarea aluatului este succes garantat, paine pufoasa, framantare performanta, zgomot redus, vasul in care se framanta este foarte bine fixat.
Ingrediente:
- 5g drojdie uscata;
- 5g sare;
- 10g zahar brut;
- 50g tarate fine de grau;
- 100g faina de secara;
- 450g faina alba;
- 10ml ulei de floarea soarelui;
- 350ml apa.
Mod de preparare:
- se pun ingredientele lichide, apoi cele uscate in vasul de inox, se fixeaza accesoriul pentru framantare si se framanta la o viteza redusa aluatul timp de 30 de minute;
- timp de odihna 30 de minute dupa care se modeleaza aluatul in forma dorita si se mai lasa sa se odihneasca inca 10 minute la loc cald;
- in maxim 50 de minute la 180 de grade celsius painea este gata.
Delicios!
- 5g drojdie uscata;
- 5g sare;
- 10g zahar brut;
- 50g tarate fine de grau;
- 100g faina de secara;
- 450g faina alba;
- 10ml ulei de floarea soarelui;
- 350ml apa.
Mod de preparare:
- se pun ingredientele lichide, apoi cele uscate in vasul de inox, se fixeaza accesoriul pentru framantare si se framanta la o viteza redusa aluatul timp de 30 de minute;
- in maxim 50 de minute la 180 de grade celsius painea este gata.
Delicios!
°campanie gratuita de testare de la BUZZStore
#buzzKenwoodTitanium
#buzzKenwoodTitanium
Comentarii
Trimiteți un comentariu