Biscuiti pur si simplu deliciosi
Biscuiti rapizi, fara timpi de racire sau odihna a aluatului. Sunt buni simpli, cu ciocolata sau lipiti cate doi cu gemul preferat amestecat cu nuci maruntite.
-2 oua;
-250g faina alba(in functie de greutatea oualor se va mai adauga faina treptat in compozitie pana cand se va obtine un aluat ferm si usor lipicos);
-o lingurita rasa de praf de copt;
-140 zahar brut pudra;
-1 plic zahar vanilinat sau 1 lingura vanilie;
-un praf de sare;
-un strop de rom;
-140ml ulei de floarea soarelui;
-1 lingura de cacao;
-coaja rasa de la o lamaie sau portocala mici;
-pentru decor 40g ciocolata neagra si 1 lingura de ulei de cocos.
Mod de preparare:
-ouale, sarea, zaharul, vanilia si romul se mixeaza cam 5 minute sau pana cand compozitia se deschide la culoare si zaharul este dizolvat. Cu telul profesional al robotului Titanium Chef de la Kenwood (http://www.kenwoodworld.com/
-treptat se incorporeaza si faina amestecata cu praful de copt. Cantitatea de faina poate varia in functie de marimea oualor si volumul acestora dupa mixare. Accesoriul folosit pentru omogenizearea compozitiei lichide cu faina si-a facut treaba perfect iar timpul de lucru a fost mult mai scurt;
Biscuitii sunt buni proaspeti dar si mai buni sunt peste cateva zile, daca mai raman, timp in care se pastreaza intr-un recipient cu capac sau punga de hartie.
°campanie gratuita de testare de la BUZZStore
#buzzKenwoodTitanium
Comentarii
Trimiteți un comentariu