Biscuiti crocanti integrali cu seminte
Ingrediente:
- seminte de mac, floarea soarelui, dovleac, susan;
- un ou mediu;
- 10 g drojdie uscata;
- 10g sare;
- 150 g unt gras, am folosit unt 80%grasime, lasat la temperatura camerei timp de o ora;
- 250g iaurt gras;
- 50g tarate fine de grau;
- 400g faina alba de grau;
- un galbenus si 3 linguri de lapte pentru uns.
- se pun in vasul bine fixat ingredientele lichide si se omogenizeaza cu ajutorul bratului special din inox la viteza medie;
- cand aluatul s-a amestecat si a inceput sa se inchege se opreste framantarea;
- am strans tot aluatul, cu ajutorul spatulei din dotarea robotului, si l-am pus la rece timp de o ora invelit in folie;
- se incalzeste cuptorul la 200 grade celsius;
- pe o suprafata presarata cu faina se intinde aluatul intr-un strat subtire, se portioneaza dupa plac, se unge cu galbenus omogenizat cu lapte, se presara semintele si se pune in tava acoperita cu hartie de copt;
- dupa 15-20 de minute biscuitii au fost gata. In functie de grosimea aluatului timpul de coacere variaza, crocanti vor fi oricum.
Delicios!
°campanie gratuita de testare de la BUZZStore
#buzzKenwoodTitanium
Comentarii
Trimiteți un comentariu