Bezele sau mini pavlova?



Bezele sau mini pavlova cu frisca si visine? 


Nu, nu sunt arse, sunt cele mai reusite bezele gatite vreodata de mine. Culoarea si aroma de cafea cu caramel sunt rezultatul inlocuirii zaharului tos cu zahar brut.

 Am facut echipa cu robotul din dotare Titanium Chef de la Kenwood (http://www.kenwoodworld.com/ro-ro/promo/home/robotii-de-bucatarie), foarte usor: 3 albusuri, un praf de sare si un strop de otet in bol mixate spuma, 180 g zahar brut pudra pus treptat (avantaj robot cu protectie de plastic deasupra vasului de inox), turatie maxima vreo cinci minute si telul performant si-a facut treaba incredibil de bine, albusul este gata pentru bezele iar in bucatarie nu domneste niciun nor de zahar pudra.

 Lumina robotului situata deasupra vasului de inox a fost de real folos pe parcursul intregului foarte scurt proces de preparare. Am incalzit cuptorul la 80°, foaie de copt in tava, transferat compozitia in pos si am ingramadit in tava bezele si forme pentru mini pavlova.

 De obicei se tin 2 ore, cu aerisire macar de doua ori pentru a se elibera aburul din cuptor. La mine au fost gata intr-o ora si jumatate. Le-am lasat in cuptorul oprit si cu usa deschisa. Restul este poveste... 

°campanie gratuita de testare de la BUZZStore
 #buzzKenwoodTitanium

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ecleruri cu crema de vanilie

Cheesecake delicios

Cozonaci de casa

Chec pufos

Briose delicioase